Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Smart Safety & Security Talks

Laat je inspireren door onze nieuwe online Smart Safety & Security Talks. We starten met de eerste sessie op donderdag 28 maart, van 13.00 – 14.00 uur.  Gedurende dit uur zullen we boeiende inzichten delen, gebaseerd op de kennis die we als ICSS hebben opgedaan, en de actuele trends waar wij en onze partners bij betrokken zijn.  

Op het programma staan Sascha Hoogendoorn van de TU Delft en Jeroen Steenbakkers van Argaleo, zij zullen ons meenemen in de mogelijkheden van ‘het voorspellen van menselijke bewegingsstromen op basis van historische data, zodat je effectief aan crowd management kunt doen’. Met behulp van Artificial Intelligence/Machine Learning algoritmes en een sterke visualisatie tool is getracht de vele data die gemeenten hebben om te zetten in handige informatie ten behoeve van crowd management.

Deze sessies zijn bedoeld voor ambtenaren van de overheid en zijn interessant voor iedereen die werkt aan vraagstukken rondom smart technologie en/of veiligheid.

AANMELDEN

Heb je vragen of een specifiek vraagstuk dat je graag behandeld zou zien door ICSS? Aarzel dan niet om contact op te nemen via [email protected].

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op donderdag 28 maart, en zo niet, dan hopen we je bij de volgende editie van Smart Safety & Security Talks te zien! Noteer alvast in de agenda; de volgende sessie vindt plaats op donderdag 25 April.

Emeralds Project

European Project Emeralds