Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Contact

Maak kennis met ons kernteam:

Max van Meerten Adviseur digitale innovatie en smart city  Gemeente Den Haag

“Nieuwe technologie en data bieden veel kansen om onze steden, die steeds groter en drukker worden, veilig te houden. Mits privacy en verantwoord datagebruik steeds voorop staan. Door samen te werken kunnen politie, gemeenten en andere partijen met kleine stappen grote impact maken. Daar zet ik me als Coalitiemanager graag voor in.” 

Mark Ruijsendaal
Innovatie Liaison 
Security Delta 

“We weten eigenlijk nog weinig over de inzet van technologie en data voor veiligheid in gemeenten terwijl de innovaties en veiligheidsvraagstukken zich opstapelen. Wat is de impact op veiligheid en de bescherming van publieke waarden en is het economisch haalbaar? En wat we wel weten: passen we dat ook breed toe? Dit vraagt om afstemming en samenwerking, dat maak ik graag succesvol.” 

Max Tiemessen 
Sr. Beleidsmedewerker Digitale Veiligheid 
Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG)
 

“Het is enorm leuk om te bedenken hoe we technologie slim en verantwoord kunnen inzetten voor een veilige samenleving. Het zou mooi zijn als de innovaties die worden getest en doorontwikkeld binnen de context van de ICSS nog ruimer worden geïmplementeerd binnen gemeenten. Vertrouwen en samenwerken is de sleutel voor veilige smart cities.” 

Susanne Brok 
Strategisch adviseur Sensing 
Politie 

“Zowel vanuit mijn vak, maar ook als burger heb ik belang bij een veilige stad. De huidige technologische mogelijkheden moet je wat mij betreft inzetten als dat mogelijk en (maatschappelijk en ethisch) wenselijk is. Het resultaat van deze samenwerking maakt dat we als politie veiligheid kunnen blijven bieden in een complexe, snel veranderende maatschappij waarin onze vrijheid is gewaarborgd.”

Merel Heijke 
Community manager ICSS en mede-trekker van de werkgroep 151c 

‘’Als kind vond ik science fiction al fascinerend. Interesse in nieuwe technologie, en daarmee veranderende maatschappelijke-normen en waarden is gebleven. Daarom is het supertof om bij te dragen aan het vormgeven van de toekomst, die mogelijk high tech is, maar ook nog steeds prettig om in te leven’’. 

Wil je meer weten over de Impact Coalitie Safety & Security en wil je graag in contact komen met het Kernteam ICSS? Neem dan contact met ons op!

Je kunt ons bereiken via: