Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Opening Innovatiehub Den Haag

Wil jij weten hoe je een stad veiliger maakt met slimme technologie? Maak onderdeel uit van de officiële opening van de Innovatiehub Den Haag! De politie en de Gemeente Den Haag openen op donderdag 16 februari a.s. de Innovatiehub Den Haag, waarbij zij samenwerken aan dit vraagstuk. 

Datum: Donderdag 16 februari 2023

Tijd: 15.30 uur – 18.30 uur

Locatie: HSD Campus, Wilhelmina van Pruisenweg 104, 2595 AN Den Haag

Tijdens deze middag neemt het team van de innovatiehub je mee in een aantal spectaculaire innovaties die je kan ervaren onder het genot van een borrel en een goed gesprek. Voor deze bijeenkomst nodigt de politie en de Gemeente Den Haag naast jou een interessant gezelschap uit met specialisten op het gebied van veiligheid en innovatie binnen en buiten de gemeente en de politie.

Om de samenwerking te bekrachtigen, wordt de innovatiehub op 16 februari officieel geopend door wethouder Kavita Parbhudayal van de gemeente Den Haag en hoofdcommissaris Paul van Musscher van de politie-eenheid Den Haag.

Aanmelden

Interesse om bij de opening aanwezig te zijn? Geef uiterlijk dinsdag 31 januari aan[email protected] door of jij of een afgevaardigde er op donderdag 16 februari bij bent. 

De HSD Campus is goed te bereiken met het openbaar vervoer (Station Laan van NOI). Ook met de auto de bereiken via de A12 en N44. Naast de HSD is er een Parkbee-parkeergarage (ParkBee SoZa A).