Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Bijeenkomst straatintimidatie en slimme technologieën

Kunnen smart society oplossingen worden ingezet om straatintimidatie tegen te gaan? Dat is de hoofdvraag op de bijeenkomst over straatintimidatie en slimme technologieën, die de Impact Coalitie Safety & Security (ICSS) organiseert op woensdag 17 mei 2023. Samen met de politie, verschillende gemeentes, Security Delta (HSD), Tech-bedrijven en experts zullen we nadenken en discussiëren over dit vraagstuk.

Straatintimidatie is een thema op veel politieke agenda’s. Er ligt echter nog een groot vraagstuk wat betreft de aanpak van straatintimidatie. Op 17 Mei willen we met de deelnemers gaan verkennen of de oplossing van dit probleem (deels) ligt bij de inzet van slimme technologieën. De vraag is hoe dit kan worden ingezet bij het creëren van awareness, melden, preventie en interventie, rekening houdend met privacy en ethiek. De ervaring van gemeentes en politie, de kennis van experts en de technische expertise van Tech-bedrijven zijn uitstekende ingrediënten voor een interessante bijeenkomst.

Wat? Bijeenkomst straatintimidatie en slimme technologieën

Waar? De Observant, Amersfoort.

Wanneer? Woensdag 17 mei van 13.30 – 17.00 uur

Aanmelden

Let op, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. U zich via het aanmeldformulier op de website van HSD aanmelden. We nemen vervolgens persoonlijk contact met u op om uw deelname wel/niet te bevestigen. De bevestiging die u direct na aanmelden ontvangt, geeft aan dat we uw aanmelding in goede orde ontvangen hebben. 

< Aanmelden >