Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Amsterdam Drone Week

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van UAM, de innovatieve Air Mobility-technologie die afgelegen gemeenschappen verbindt met stedelijke economische mogelijkheden. Met de toegevoegde voordelen van efficiënte transportopties en inspectie-, nood- en beveiligingsdiensten via drones, is UAM klaar om een revolutie in de industrie teweeg te brengen.

Kom naar ADW 2024 van 16-18 april in Amsterdam, waar de wereldwijde UAM-gemeenschap zal samenwerken en innoveren aan een betere toekomst. Mis jouw kans niet om deel te nemen aan dit essentiële gesprek en je plaats in te nemen in de toekomst van transport.

NL Drone Dag 2024

Ontdek op 18 April 2024 de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het gebruik van het onbemande luchtruim met drones. Tijdens derde editie van de NL Drone Dag komen professionals uit luchtvaart, overheden en kennisinstellingen samen. Het doel van de dag is om kennis en ervaringen uit te wisselen. De Drone Council Nederland , het samenwerkingsverband van organisaties actief in de dronesector, deel haar inzichten en resultaten uit de samenwerking.

Het programma is zo opgezet dat er, naast de inspiratie van de sprekers, voldoende ruimte is om met elkaar het gesprek aan te gaan. Gesprek op zoek naar nieuwe samenwerkingen en gesprek over wat de sector helpt om vooruit te komen.

De NL Drone Dag wordt georganiseerd door Amsterdam Drone Week (ADW), in samenwerking met Drone Council Nederland (DCNL) en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW), en is een Nederlands-talig programma gericht op de Nederlandse sector.

Registreren voor NL Drone Dag 2024 kan via: https://www.amsterdamdroneweek.com/nl-drone-dag

Bron: Amsterdam Drone Week